Home 9 Maakt ’t mee

Maakt ’t mee

Maak ’t mee met mosselen en schaal- en schelpdieren van Vette & Verhaart. Wij zorgen voor gezonde, duurzaam gevangen schaal- en schelpdieren die supervers bij jou arriveren. Daar kan jij vervolgens een veelvoud aan smaakmakende gerechten mee creëren. Of je dit nu doet als kok in de horeca, in een visspeciaalzaak, thuis in eigen keuken of als BBQ-baas tijdens een moulade voor vrienden. Met Vette & Verhaart maak je ’t mee.

 

Kies je voor traditioneel of ga je voor bakken, wokken, frituren, grillen, barbecueën of makkelijk stomen

Iedereen in Nederland kent het traditionele Zeeuwse mosselpannetje. Maar wist je dat je mosselen en schelpen van Vette & Verhaart ook op véle andere wijzen kunt bereiden? In evenzovele spraakmakende (internationale) gerechten? Naast het aloude koken kan je mosselen en schelpen namelijk ook eenvoudig bakken, wokken, frituren, grillen of barbecueën. Daarnaast kan je Vette & Verhaart’s nieuwe Mosselfeestje, Schelpenfeestje, Kokkelfeestje en Vongolefeestje ook in slechts 4 minuten klaarstomen in eigen verpakking.

 

Smaakmakende en gevarieerde gerechten

Met mosselen en schelpen maak je van jouw pasta, soep, salade, pizza, paella, tapas, noedels en zelfs sushi een feest. Of maak er een lekkere én gezonde snack mee. Ga naar www.mosselfeestje.nl en ontdek de vele gevarieerde mosselrecepten en je zult versteld staan. Dus maak ‘t mee! Met spraakmakende en smaakmakende schaal- en schelpdieren van Vette & Verhaart.